الشيف السعيد الشقيري

المكونات

كوب دقيق
1/3 كوب كاكاو خام
1/2 كوب سكر ابيض
1/2 كوب سكر بني
1/3 كوب زبدة سايلة
1 بيضة كاملة
1 صفار بيضة
معلقة صغيرة بيكنج صودا
فانيليا
رشة ملح
1 كوب تشوكليت شيبس

الطريقة

هنحط الدقيق علي الكاكاو والبيكنج صودا ورشة الملح وننخلهم مع بعض ونجيب بولة تانية نحط الزبدة السايلة وعليها السكر البني والابيض
ونضربهم لمدة دقيقتين بالمضرب اليدوي
وبعد كدة نحط البيضة وصفار البيضة وعليهم الفانيليا ونخلط جامد لمدة 4 دقايق لحد ما الخليط يبقي ناعم ولونه فاتح
نحط المكونات الجافة عليه ونخلط بمعلقة خشب كويس ونحط نصف كوب الشوكليت شيبس ونقلبهم ونجيب معلقة الايس كريم
نحطهم علي ورق زبدة وتبعد كل واحدة عن التانية بمسافة وبعد ما نوزعهم نحط عليها تشوكليت شيبس من فوق وندخلها الفرن علي حراره 170 لمدة 9 دقايق ونطلعها