1- تبلي دقيق السمك ب
(ملح وفلفل وكمون وشطة ونشا وبيكنج بودر)
قبل القلي
2- العيش الفينو قبل ماتعمليه سندوتشات شيلي القلب
واقطعي الحروف وحمصيهم
واطحنيهم ضيفي عليهم
( توم بودر وبصل بودر وبابريكا وملح وفلفل ونشا وبيكنج بودر )
للبانيه والفراخ المقرمشة
3- الباذنجان المخلل ضيفي نعناع ناشف مع التوم
4- ضيفى ملعقة سكر في صلصة المكرونة
5- البطاطس قبل ماتحمريها اسلقيها عشر دقائق في ميه وملح
هتلاقيها بتقرمش ومش بتشرب زيت
6- ضيفى رشة لبن بودرة علي وش البشاميل
7- ضيفى ملعقة خل في الكيك هيخليه هش وطرى
8- ضيفى معلقه عسل اسمر في تتبيلة الفراخ المشوية
9- ضيفى كوب زبادي في تتبيلة البانيه
10- حطى ملعقة بيكنج بودر في الشوربة اللي هتسقي فيها الرقاق باللحمه هيبقي مقرمش ومورق معاكى
11- ضيفى ل الرز باللبن كيس كريم شانتيه او كيس آيس كريم فانيليا بودر عشان وشه يكرمش
12- ضيفى رشة زعتر علي صلصة المكرونة هتديكي ريحه طيبه
13- لاحلي صلصة مكرونة اضربي مع الطماطم ( توم وفلفل رومي وفلفل حامي )
14- إدهني الفراخ والبط واي زفر عمومآ ب (كاتشب وملح وفلفل وقرفة ) قبل ما تدخليها الفرن
15- بعد ما تطبخى الرز البسمتي اكشفي الغطا من عليه عشان ميعجنش
16- حطى معلقه بيكينج بودر مع اللمون وانتي بتسلقيه عشان يحافظ علي لونه
17- وانتي بتقلي البانيه حطي ملعقة زبدة مع الزيت هيبقي طعمه تحفه
18- لما تيجي تعملي عجينة كريب حطي تلتين الكوبايه دقيق والتلت نشا هيطلع مقرمش زي بتاع المحلات بالضبط
0 تعليقات