سنة أولي مطبخ 

🍅الباذنجان المخلل ضيفي بقدونس مفروم مع التوم بيدى طعم

🍅 ملعقة سكر صغيره في صلصة المكرونة عشان متعملش حموضة

🍅 البطاطس قبل ماتحمريها اسلقيها خمس دقائق في ميه وملح بتقرمش ومش بتشرب زيت

🍅 قشر الليمون مش ترميه خليه عالحوض بعد ماتغسلي المواعين ادعكي بيه ايديك بيشيل السمار من صابون المواعين وبينعم الايد

🍅 محشي الكرنب سخني حته زبدة وحطيه عليه قبل ما يتشرب بشوية عشان يبقى بيلمع وطعمة جميل

🍅 عسل في تتبيلة الفراخ المشوية بتدى طعم حلو

🍅 زبادي في تتبيلة البانيه بيخلية طرى ومستوى كويس

🍅 البتنجان المحمر خلليه وهو سخن واقفلي عليه العلبه عشان يطلع طرى مش ناشف

🍅 ادعكي الفراخ ببصلة وملح وفلفل وقليل من بهارات الفراخ قبل السلق عشان يبقى ليها طعم وريحة ومتبقاش زفرة

🍅 اكياس الشاي مترميهاش سقعيها وحطيها علي عينك للاجهاد والهالات السودا

🍅 الرز باللبن ضيفي كيس كريم شانتيه هيخلى الطعم جامد وزى بتاع برة بالظبط

🍅 رشي دقيق وملح علي بصل الكشري قبل التحميرعشان يكون مقرمش

🍅 رشة زعتر علي صلصة المكرونة بتدى ريحة حلو وطعم مميز

🍅بيكنج بودر علي عجينة الكفته المشوية ميخلهاش تكش وتكون منفوشة زى ما هى

🍅 تشوح اللحم في الزبد وحبهان وورق لورا قبل السلق نديها صدمة عشان يبقى لونة بنى وجميل مش بيضة

🍅 الرز الابيض شوحي مستكة وحبهان في السمن قبل الرزهيدى ريحة حلوة لرز

🍅 لاحلي صلصة مكرونة اضربي مع الطماطم توم وفلفل رومي وفلفل حامي

🍅 إدهني الفراخ والبط بكاتشب وملح وفلفل وقرفة قبل ما تحطيها فى الفرن هيخليها لونها حلو

🍅 احشى الجلاش موتزريلا مع العصاج

🍅 الرز البسمتي اكشفي الغطا بعد ما يستوي عشان يبقى مفلفل ميعجنش

🍅 وانتي بتقلي البانيه حطي ملعقة زبدة مع الزيت هيبقي زي المطاعم