🥯1- لما يكون عندك سمك مقلى او مشوى بايت
سخنى الفرن ودخليه هايطلع كانه طازج
🧇2- لما يكون فى عيش فينو بايت او اى مخبوزات
سخنى الفرن اولا ودخليهم يرجع طازج والعيش والفينو البايت
افتحيه واحشيه جبنة بيضاء ورشة زعتر خفيفة
ودخليه الفرن هايبقى طعمه رائع
🥯3- كل انواع المحاشى سخنيها فى الفرن
🧇4- وانتى بتعملى عصير الليمون
ضيفى له ملعقة لبن حليب هايخليه رائع
🥯5- قبل ماتحمرى البصل قلبيه تقلبتين بدون المادة الدهنية
هيخرج الروائح الكريهة اللى فيه
🧇6- وانتى بتعجنى البيتزا ضيفى لها علبة زبادى وحبة لبن بودر
🥯7- لما تغلى ميه فى حله الالمونيوم
حطى نصف ليمونة الحلة مش هاتسود وتصير مثل الجديدة
🧇8- وانتى بتعملى الفطير ضيفى على كل 2 ك دقيق ملعقة بينكج بودر
وبعد العجن قطعيه واتركيه على الاقل ساعتين يفرد معاكى بسرعة
🥯9- وانتى بتعملى الكيك انخلى الدقيق جيدا ليدخل له الهواء
🧇10- وانتى نشرة غسيلك الالوان ماتسيبهوش فى الشمس
لان لونه بيتغير ويبقا كالح
🥯11- وانتى بتعملى صلصة الطماطم
ضيفى لها معلقة سكر والملوخية ايضا ضيفى لها معلقة سكر
🧇12- الغسيل الابيض ماتدخلهوش على برنامج السخن مباشر ضرورى الاول تنقعيه فى ماء بارد
🥯13- وانتى بتعملى البسبوسة ضرورى الاول تبسيها
بالسمن وده سر نجاح البسبوسة
ومتنسيش في شربات البسبوسة معلقة سمنه
وياريت تكون بلدي هتفرق في طعمها
0 تعليقات