البسكوت الفرنساوي أو ما يعرف بـ كيس الحلواني 

المكونات

1 كيلو دقيق
600 جرام زبده
5 بيضه كامله
400 جرام سكر
200 جرام لبن
معلقة فانيليا صغيره
ربع كوب جوز الهند
معلقة برتقال بودره او ريحه برتقال
1 كيس بيكنج باودر

الطريقه

نضرب السكر في الزبده لغاية ما تبقي كريمه
ننزل البيض واحده واحده واحنا بنضرب
وننزل معاه الفانيليا والبرتقال وجوز الهند ونضرب كويس
وبعد كدا نضيف اللبن ونضرب تاني لغاية ما تبقي كريمه
معانا كيلو الدقيق وكيس الباودر نقلبهم في بعض كويس
وننزل الدقيق واحده واحده ونعجن ممكن ما نحتاجش الكيلو كله
لو العجينه بيقيت في القوام اللي احنا عايزينه
المهم انها تمشي في الكيس وتنزل من البلبله واحنا بنصب
نخلص شغل ونرفع الحراره علي 180 وندخله والحرارة عاليه
في طرق كتير في البسكوت دا بس الطريقه دي الأفضل