المقادير
5 كوب دقيق
2 معلقة كبار سكر
2 كوب ماء دافئ
نصف كوب زيت
رشة ملح
ربع كوب لبن بودرة
2 معلقة كبار خميرة فوريه
الحشو
جبنة موزاريلا
بسطرمة
لحمة مفرومة
دهان العجين
صفار بيضة
او زيت زيتون
طريقة التحضير
نحط ف بوله 2 كوب من الدقيق
مع 2 كوب المياه الدافية عليهم اللبن البودرة والخميرة والسكر
ونقلبهم لحد ما تبقا عجينة سايلة ونغطيهم نصف ساعة
وبعد كدة نجيب العجين ونحط عليهم باقي الدقيق والزيت ورشة الملح
ونعجن حوالي 8 دقايق ونغطيها ونسيبها نصف ساعة
وبعد ما تخمر العجين نقسمها كور قد بعض ونفرد كل كورة علي شكل بيضاوي
ونحط الحشوة في النصف ونيجي من الجنبين نتنيها لجوة
ومن الطرفين نقفلها كويس وندهن اطرافها وندخلها الفرن تستوي
نشغل الفرن علي درجة حرارة 180 من تحت بس لحد ما تحمر ونطلعها
0 تعليقات