المقادير
كوب زبده طريه
كوبين دقيق
معلقتين كبار كاكاو خام
كوب سكر
بيضتين
معلقه صغيره بيكينج صودا
معلقه صغيره فانيليا
رشة ملح
شوكليت شيبس للتزيين
طريقة التحضير
- في بوله نضرب الزبده والسكر بالمضرب الكهربائي
ونضيف البيض والفانيليا ونخفقهم كويس مع بعض
- نخلط الدقيق فى بوله تانيه مع الكاكاو والبيكينج صودا والملح
وننزل بيهم فوق خليط الزبده بالبيض
ونقلبهم مع بعض كويس لحد ما نحصل على عجينه متماسكه
- ناخد قطعه من العجينه بمعلقه كبيره ونشكل كرات صغيره
ونرصها فى صينيه مغلفه بورق زبده او مدهونه زيت بسيط
ولازم نسيب مسافه بين كل واحده والتانيه
- نزين الوجه بشوكليت شيبس
وندخلها الفرن على درجة حراره 180 لمدة 12 دقيقة
0 تعليقات